Knihonoš - Henn, Carsten Sebastian, 1973-; Greňová, Kristýna, 1993- (Praha : Dobrovský s.r.o., 2022)
Příběh o nevšedním přátelství stárnoucího knihkupce a malé dívenky, která žije jenom s tatínkem.
Keywords: německé romány; German fiction