Zkurvenej příběh - Minier, Bernard, 1960- (XYZ, 2017)
Kriminální thriller odehrávající se tentokrát na malém severoamerickém ostrově Glass Island, který je po celý rok pod příkrovem mlhy a deště. A právě zde žije šestnáctiletý Henry, jehož přítelkyně byla zavražděna.