Bitúnok č. 5 alebo Detská križiacka výprava - Vonnegut, Kurt, 1922-2007; Lejko, Peter (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2006)
Autorove zážitky z 2. svetovej vojny a z bombardovania Drážďan s prvkami fantastiky.
Keywords: americké romány; vojnové romány; magnetofónové kazety