Zimná láska - Kleypas, Lisa 1964-; Wiesner, Anna; Fabianová, Viera (Bratislava Ikar, 2010)
Krásna Evie Jennerová hľadá únik z rúk chamtivých príbuzných, ktorí ju plánujú vydať za bratranca, aby sa dostali k peniazom jej umierajúceho otca. Evie vyhľadá lorda St. Vincenta, známeho sukničkára, a ponúkne mu výhodný obchod: za manželstvo s ním svoj majetok. Ponuka ho prekvapí, no keďže je vo finančnej tiesni, nemôže ju odmietnuť. Vďaka svojim skúsenostiam so ženami si je navyše istý, že si pri manželke bude ďalej nerušene užívať. Dokáže ho Evie zmeniť natoľko, aby prestal úprimnú lásku považovať za poníženie?
Keywords: Spoločenské romány; Romány pre ženy