Na brehu spieva dav - Franka, Michal; Húsková, Stanislava (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2021)
Barbara s úspešnou kariérou a usporiadanou rodinou spácha násilný trestný čin. Úsilie svedka, sociálnych sietí a médií prispieť k jej spravodlivému potrestaniu vedie k dramatickým dôsledkom nielen pre ňu samu, ale aj pre mesto, v ktorom žije. Retrospektívne výpovede viacerých postáv postupne odkrývajú nielen to, čo tragickej potýčke predchádzalo, ale aj to, ako sa na pozadí radikalizujúcej sa spoločenskej nálady menia vzťahy medzi aktérmi súkromných i verejných udalostí.
Keywords: publikácie pre nevidiacich; publikácie v Braillovom písme; slovenské romány