Bůh je láska pro přípravu snoubenců a obnovu manželství - Chlumský, Jan (Třebíč Arca JiMfa, 1993)
Príprava na manželstvo
Sexualita a jej problémy z pohľadu morálky
Plodnosť a plánované rodičovstvo
Humanae vitae
Laický apoštolát
Výchova a rodičovstvo
Panna Mária - tvoja matka
Keywords: pastorálna teológia