Dúhový most - Keleová-Vasilková, Táňa, 1964- (Ikar, 2016)
Oľga je obyčajná žena, ktorá túži po tom, aby nemusela toľko pracovať, bola bohatšia a mohla ísť s rodinou na dovolenku k moru. No trpí nadváhou a jej najväčšou túžbou je schudnúť. Je skalopevne presvedčená, že len štíhli ľudia majú v živote šťastie, a preto sa týra diétami, chudne a zasa priberá. Až zásah osudu jej otvorí oči.