Nestrať mapu k môjmu srdcu - Repová, Hana, 1980- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2022)
Lorin svojmu kolegovi Benovi nikdy nevenovala veľkú pozornosť. Keď jej nečakane zachráni kožu a podrží ju v ťažkej emocionálnej situácii, spustí tým reťazovú reakciu, ktorú nečakala. Počas krátkeho pobytu v jej byte sa o nej dozvie viac, ako chcela, aby vedel ktorýkoľvek z kolegov. Ale aj Ben má svoje tajomstvá. Prezradiť ich je však ochotný iba výmenou za tie jej.