Svět podle Garpa - Irving, John, 1942- (Knižní klub, 1999)
Groteskní román plný komických situací líčí život a názory fiktivního spisovatele T. S. Garpa. Garp ale není výrazný spisovatel a ve své poněkud afektované tvorbě se vypořádává po svém s nejosobnějšími, stále bolestnějšími prožitky.