Milujem ťa - Machová, Katarína (Marenčin PT, 2015)
Nemárnime čas pomstami, závisťou, klamaním, nemárnime čas... čakaním... Lebo ak chceme byť štastní, tak buďme. Príbehy, ktoré oslovia srdce, pohladia dušu, utrú slzu.