Traja pátrači 71: Záhada hrozného vlkolaka - Carey, M. V. (Traja pátrači, 2015)
Traja pátrači nájdu na pláži tašku uneseného dievčaťa a v nej okrem iného macka zo vzácnej kožušiny. Až neskoro si uvedomia, akú úlohu má v zamotanom príbehu táto hračka. Zároveň začnú riešiť, kto sa skrýva za maskou hrozného netvora, ktorý prepadáva rôzne obchody. Jupiter postupne rozmotáva nitky, čo ich zavedú k tajnému brlohu zločincov a k unesenému dievčaťu. Počas pátrania sa však niekoľkokrát dostanú do poriadnej kaše.