Traja pátrači 71: Záhada hrozného vlkolaka - Carey, M. V.; Čierna, Mária PhDr. (SPN - Mladé letá Bratislava, 2015)
Traja pátrači nájdu na pláži tašku uneseného dievčaťa a v nej okrem iného macka zo vzácnej kožušiny. Až neskoro si uvedomia, akú úlohu má v zamotanom príbehu táto hračka. Zároveň začnú riešiť, kto sa skrýva za maskou hrozného netvora, ktorý prepadáva rôzne obchody. Jupiter postupne rozmotáva nitky, čo ich zavedú k tajnému brlohu zločincov a k unesenému dievčaťu. Počas pátrania sa však niekoľkokrát dostanú do poriadnej kaše.
Publikácia bola zakúpená s finančnou podporou Ministerstva kultúry SR
Keywords: Beletria nad 10 rokov