Kód 9 : tajomný príbeh nesmrteľnej lásky: zo Sianu do Vatikánu - Banáš, Jozef, 1948- (SKN, 2011)
Dobrodružstvo, ktoré zažijeme, neprináša len atmosféru exotiky, ale vedie do hĺbky človečenstva, teda do mužského a ženského spôsobu ľudského bytia. Kód 9 je príbeh aj o hľadaní a objavovaní dôstojnosti a poslania ženy