Keď raz pochopíš - Mišovičová, Kristína, 1981-; Krišková, Jitka; Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (Levoča, Slovensko) (Levoča SKN, 2013)
Keď jedného dňa Monika podvedie svojho manžela s Michalom, netuší, aké ďalekosiahle následky to bude mať pre jej ďalší život. Zatiaľ čo sa umára výčitkami svedomia, postupne rozmotáva klbko svojho manželského života
Pre nevidiacich a slabozrakých