Počkám tu na Teba - Solčanská, Martina, 1981- (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2010)
Čo je najväčšou traumou pubertiakov okrem akné a zastaraného mobilu? Keď vás rodičia v štrnástich obdaria malými bratmi? Keď má vaša nenávidená spolužiačka opätovne navrch?...