Posledný kojot - Connelly, Michael, 1956- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2010)
Život Harryho Boscha je v troskách. Potom, čo napadol svojho šéfa, musí odovzdať služobný preukaz a ocitá sa mimo služby. Rozhodne sa skrátiť si čas vyšetrovaním nevyriešeného prípadu z roku 1961 ľ brutálnej vraždy jeho matky