Krásna pokušiteľka - Warren, Tracy Anne; Ghaniová, Diana (Slovenský spisovateľ Bratislava, 2013)
Po románoch Jediný bozk a Jediný dotyk pokračuje úspešná séria o bratoch Byronovcoch ďalším pútavým príbehom z regentského Anglicka. Edward Byron, vojvoda z Clybournu, má všetko, čo má mať muž v jeho postavení ľ okrem manželky. Ako pokračovateľ rodu však nesmie ostať slobodný, a tak sa rozhodne oženiť s Claire Marsdenovou, s ktorou je zasnúbený od detstva. Edward ráta s tým, že krásna a poslušná Claire s nadšením privíta jeho rozhodnutie, no dočká sa poriadneho prekvapenia: mladá žena jeho ponuku na sobáš rázne odmietne, keďže sa za nič na svete nemieni vydať bez lásky. Ak vojvoda chce, aby mu povedala áno, musí jej najprv venovať svoje srdce...
Keywords: Spoločenské romány