Mimi a Líza: Záhrada - Kerekesová, Katarína; Moláková, Katarína; Šebestová, Ivana; Šebestová, Ivana; Šima, Boris; Kerekesová, Katarína (SLOVART Bratislava, 2021)
V novom príbehu nevidiaca Mimi a jej najlepšia kamarátka Líza objavia za domom nádhernú záhradu. Stará sa o ňu malý čarovný záhradník. Ukáže im zázraky plynutia prírodných cyklov, dozrievania aj rastu. Zatiaľ čo jabĺčka pod dotykom jeho kúzelnej vetvičky dozrievajú, neďaleko, v kontajneri na odpad, sa rodí obrovská Opacha. Aj ona sa chce v záhrade hrať, ale je taká nemotorná, hlučná a nezastaviteľnáů
Keywords: Bel. do 10 r; 6+