Najlepšie svetové čítanie : Vyhliadka; Iris a Ruby; Bez rozlúčky; Ohnivé jazero - Kolektív autorov; Connelly, Michael; Thomasová, Rosie; Barclay, Linwood; Krueger, William Kent (Readerś Digest, 2009)
Vyhliadka: V luxusnej štvrti Los Angeles nájdu s prestrelenou lebkou lekára, ktorý mal prístup k rádioaktívnym látkam. Úrady sa domnievajú, že mesto by mohol ohroziť teroristický útok, a tak losangeleská polícia musí čo najskôr zistiť, o čo v tomto zločine naozaj ide.