HAJKOVÁ, M; JAŠŠO, M. 1993. Konzervujeme jednoducho a dobre: 505 receptov na spracovanie ovocia, zeleniny a mäsa pre gazdinky, záhradkárov, chovateľov, maškrtníkov, vegetariánov. 2. dopl. vyd. Bratislava: H & H.
APA (7th ed.) CitationHajková, M., & Jaššo, M. (1993). Konzervujeme jednoducho a dobre: 505 receptov na spracovanie ovocia, zeleniny a mäsa pre gazdinky, záhradkárov, chovateľov, maškrtníkov, vegetariánov (2. dopl. vyd.). H & H.
Chicago Style (17th ed.) CitationHajková, Mária, and Marián Jaššo. Konzervujeme Jednoducho a Dobre: 505 Receptov Na Spracovanie Ovocia, Zeleniny a Mäsa Pre Gazdinky, Záhradkárov, Chovateľov, Maškrtníkov, Vegetariánov. 2. dopl. vyd. Bratislava: H & H, 1993.
MLA (9th ed.) CitationHajková, Mária, and Marián Jaššo. Konzervujeme Jednoducho a Dobre: 505 Receptov Na Spracovanie Ovocia, Zeleniny a Mäsa Pre Gazdinky, Záhradkárov, Chovateľov, Maškrtníkov, Vegetariánov. 2. dopl. vyd. H & H, 1993.
