ING.MUCHA,RÓBERT; ING.TERLANDAY,LADISLAV. 1968. Králičie mäso a jeho kuchynská úprava. 1.,vyd. Bratislava: Slovenské vydavateľstvo pôdohosp.literatúry.
APA (7th ed.) CitationIng.Mucha,Róbert, & Ing.Terlanday,Ladislav. (1968). Králičie mäso a jeho kuchynská úprava (1.,vyd.). Slovenské vydavateľstvo pôdohosp.literatúry.
Chicago Style (17th ed.) CitationIng.Mucha,Róbert, and Ing.Terlanday,Ladislav. Králičie Mäso a Jeho Kuchynská úprava. 1.,vyd. Bratislava: Slovenské vydavateľstvo pôdohosp.literatúry, 1968.
MLA (9th ed.) CitationIng.Mucha,Róbert, and Ing.Terlanday,Ladislav. Králičie Mäso a Jeho Kuchynská úprava. 1.,vyd. Slovenské vydavateľstvo pôdohosp.literatúry, 1968.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.
