ING.MUCHA,RÓBERT; ING.TERLANDAY,LADISLAV. 1968. Králičie mäso a jeho kuchynská úprava. 1.,vyd. Bratislava: Slovenské vydavateľstvo pôdohosp.literatúry.
Citace podle APA (7th ed.)Ing.Mucha,Róbert, & Ing.Terlanday,Ladislav. (1968). Králičie mäso a jeho kuchynská úprava (1.,vyd.). Slovenské vydavateľstvo pôdohosp.literatúry.
Citace podle Chicago (17th ed.)Ing.Mucha,Róbert, a Ing.Terlanday,Ladislav. Králičie Mäso a Jeho Kuchynská úprava. 1.,vyd. Bratislava: Slovenské vydavateľstvo pôdohosp.literatúry, 1968.
Citace podle MLA (9th ed.)Ing.Mucha,Róbert, a Ing.Terlanday,Ladislav. Králičie Mäso a Jeho Kuchynská úprava. 1.,vyd. Slovenské vydavateľstvo pôdohosp.literatúry, 1968.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..
