Citácia podľa ISO 690:2022

ING.MUCHA,RÓBERT; ING.TERLANDAY,LADISLAV. 1968. Králičie mäso a jeho kuchynská úprava. 1.,vyd. Bratislava: Slovenské vydavateľstvo pôdohosp.literatúry.

Citáce podľa APA (7th ed.)

Ing.Mucha,Róbert, & Ing.Terlanday,Ladislav. (1968). Králičie mäso a jeho kuchynská úprava (1.,vyd.). Slovenské vydavateľstvo pôdohosp.literatúry.

Citácia podle Chicago (17th ed.)

Ing.Mucha,Róbert, a Ing.Terlanday,Ladislav. Králičie Mäso a Jeho Kuchynská úprava. 1.,vyd. Bratislava: Slovenské vydavateľstvo pôdohosp.literatúry, 1968.

Citácia podľa MLA (8th ed.)

Ing.Mucha,Róbert, a Ing.Terlanday,Ladislav. Králičie Mäso a Jeho Kuchynská úprava. 1.,vyd. Slovenské vydavateľstvo pôdohosp.literatúry, 1968.

Upozornenie: Tieto citáce sú generované automaticky. Nemusia byť úplne správne podľa citačných pravidiel..