Niekto dokonalý. 10. - Lindseyová, Johanna (Ikar, a.s, 2011)
Richard Allen utiekol pred deviatimi rokmi z Anglicka. Bol už najvyšší čas, aby zobral život do vlastných rúk! Usadil sa v Karibiku a pridal sa k bande pirátov hľadajúcich poklady. Stal sa z neho bezstarostný Francúz Jean Paul, ktorý si úzkostlivo stráži svoje tajomstvo. Keď sa tajne vráti do Anglicka, bezhlavo sa zaľúbi do vydatej ženy Georginy Maloryovej. Pokus vyznať jej lásku na maškarnom plese dopadne katastrofálne. Stretne tam totiž ďalšiu krásnu ženu, bohatú dedičku. Právnici bohatej dedičky Julie Millerovej konečne našli spôsob, ako zrušiť zásnuby so synom grófa z Manfordu. Julia netúži po tomto zväzku a ženích aj tak pred rokmi zmizol. Bude voľná a sama si pohľadá niekoho dokonalého. Možno ho nájde práve na Georgininom plese. Tu ju očarí mladý Francúz, od ktorého dostane prvý bozk. No nevie, kto je ten tajomný muž, ktorý v nej prebudil vášeň. Zistia Richard a Julia, že sa k sebe predsa len dokonale hodia?