Traja muži v člne : (o psovi nehovoriac) - Jerome, Jerome K. (Jerome Klapka), 1859-1927 (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2007)
Humorné neuveriteľné príhody autora a jeho kamarátov, ktorí sa rozhodli stráviť svoju letnú dovolenku na rieke.