Traja muži v člne (o psovi nehovoriac) - Jerome, Jerome K. (Jerome Klapka), 1859-1927; Makovický, Igor, 1947-2014 (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2007)
Humorné neuveriteľné príhody autora a jeho kamarátov, ktorí sa rozhodli stráviť svoju letnú dovolenku na rieke.
Keywords: romány humorné; magnetofónové kazety