21 zákonov vodcovstva Revidované a doplnené vydanie k 10. výročiu vydania knihy - Maxwell, C. John (Slovo života international Bratislava)
John C. Maxwell v knihe 21 zákonov vodcovstva skombinoval svoje postrehy a nevynechal ani časté chyby, ktorých sa lídri dopúšťajú. Nahliadneme do sveta biznisu, politiky, športu, náboženstva či vojenských konfliktov. Zákony líderstva, popísané v tejto knihe, určujú vašu osobnú efektivitu, ale aj efektivitu vašej organizácie. "Všetko stojí a padá s vodcovstvom," hovorí Maxwell. "Videl som, ako tieto zákony menia životy ľudí už vo viac ako deväťdesiatich krajinách sveta. Keď ich budete dodržiavať, ľudia vás budú nasledovať. Keď ich budete porušovať alebo ignorovať, nedokážete druhých viesť. Ale je tu dobrá správa: každý z týchto zákonov sa dá naučiť." John C. Maxwell je medzinárodne uznávaným expertom na vodcovstvo, rečníkom a autorom. Predalo sa už viac ako 13 miliónov jeho kníh. Dr. Maxwell je zakladateľom organizácií EQUIP a INJOY Stewardship Services, ktoré po celom svete vybudovali už viac ako dva milióny lídrov. Každoročne prednáša v najúspešnejších obchodných spoločnostiach a v rôznych organizáciách. Na
stránke leadershipgurus.net bol označený za najväčšieho odborníka v oblasti vodcovstva. Patrí takisto medzi 25 autorov a umelcov, ktorých spoločnosť amazon.com zapísala do svojej Siene slávy.
Keywords: Motivačná literatúra