4 obdobia manželstva - Chapman, Gary (Don Bosco, 2014)
Manželstvá sú neustále v štádiu premeny, plynule prechádzajú z jedného obdobia do druhého ľ možno nie pravidelne, ako je to v prírode, ale bezpochyby a dôsledne.