4 obdobia manželstva - Chapman, Gary (Don Bosco, 2014)
Manželstvá sú neustále v štádiu premeny, plynule prechádzajú z jedného obdobia do druhého ľ možno nie pravidelne, ako je to v prírode, ale bezpochyby a dôsledne.
Niekedy sa nachádzame v zime ľ znechutení, odstrčení a nespokojní; inokedy prežívame jar s jej otvorenosťou, nádejou a očakávaním. Pri inej príležitosti sa vyhrievame v slnku leta ľ prežívame pohodlný, uvoľnený a radostný život. A potom príde jeseň s neistotou, nedbanlivosťou a obavami. Tento kruh sa opakuje veľakrát počas manželského života, tak ako sa v prírode opakujú ročné obdobia.
Táto kniha vám nezaručí, že sa nedostanete do obdobia jesene alebo zimy, ale ukáže vám, aké pozitívne kroky môžete podniknúť v tom-ktorom období, aby ste z každého obdobia vyťažili to najlepšie, pripravili sa na ďalšie obdobie a posunuli tak svoje manželstvo do obdobia jari a leta.
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Náboženská lit