Agónia a extáza - Stone, Irving; Šimo, Jozef; Kulhavý, Záboj (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1966)
Životopisný román venovaný dobe a tvorbe Michalangela Buonarrotiho.
Keywords: Spoločenské romány; Historické romány