Ako zlomiť dračie srdce. 8. - Cowell, Cressida; Kořínek, Otakar (Ako si vycvičiť draka (Štikút Strašný Šťukovec III.), 2011)
Štikúta Strašného Šťukovca III. očakávajú ďalšie nové dobrodružstvá, musí ochrániť Rybonohovu lásku k Rozmarnici O'Ošklici.