8. Ako zlomiť dračie srdce - Cowell, Cressida; Kořínek, Otakar (Slovart Bratislava, 2011)
Štikúta Strašného Šťukovca III. očakávajú ďalšie nové dobrodružstvá, musí ochrániť Rybonohovu lásku k Rozmarnici O'Ošklici.
Štikút má pred sebou nesplniteľnú úlohu, musí poraziť zúrivých Amokov, zachrániť Rybonoha pred Beštiou a odhaliť tajomstvo strateného trónu Západodivočiny. Aby prežil všetky nástrahy, musí konať ako skutočný HRDINA!
paperback (brožovaná väzba)
Keywords: Bel. do 10 r; vhodne 8+