Alexander Veľký (II. Veštba Amonova) : 3-dielny set trilógie - Manfredi, Valerio Massimo (Slovart, 2016)
Najúspešnejší historický román vychádza v novom prevedení ako súčasť narodeninovej série Vydavateľstva SLOVART.