Alfred Hitchococh a Traja pátrači 18: Záhada zmenšujúceho sa domu - Arden, William; Arthur, Robert (Traja pátrači, 1990)
Prečo namaľoval Cameron dvadsať obrazov zmenšujúceho sa domu a kam zmizli po jeho smrti? Traja pátrači musia rozlúsknuť tento tvrdý oriešok, ak nechcú sklamať dôveru mladej grófky...