Alžbetin dvor. 1. - Zelinová, Hana (SPKK Turčianska trilógia, 1975)
Záverečný diel trilógie nazvaný Kvet hrôzy ľ dokresľuje osudy fabiciovského rodu a jeho legitimnej i nelegitimnej vetve až do roku 1975.