Alžbetin dvor 1. - Zelinová, Hana; Šikula, Vincent; Blažo, Pavel; Hubel, František (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1975)
Záverečný diel trilógie nazvaný Kvet hrôzy ľ dokresľuje osudy fabiciovského rodu a jeho legitimnej i nelegitimnej vetve až do roku 1975.
Keywords: Spoločenské romány; Historické romány