Anjeli nespia - Kardošová, Barbora (Slovart, 2014)
Nové vydanie prvého bestselleru známej spisovateľky a scenáristky Barbory Kardošovej určite poteší všetky čitateľky, ktoré túto knihu márne v kníhkupectvách hľadajú. Autorka kníh Sladko v ústach , Vydať sa a zomrieť a Medium Love v nej perfektne rozohráva spleť vzťahov ľudí túžiacich po láske.