Audrey Hepburn - Sánchez Vegara, Maria Isabel (Malí ľudia, veľké sny, 2022)
Zoznám sa s výnimočnými ľuďmi a ich nevšednými osudmi. Či už ide o dizajnérov, umelcov či vedcov, všetci dosiahli úžasné úspechy, hoci na začiatku bol každý z nich len malé dieťa s veľkými snami.