Bájky II. - Fontaine, Jean De La (Tranoscius Liptovský Mikuláš, 2001)
Výber z bájok francúzskeho klasika v prebásnení Tomáša Janovica s farebnými ilustráciami Dušana Nágela.
Keywords: Beletria nad 10 rokov