Bájky zblízka i zďaleka - Hlavatá, Dana (Fortuna Libri Bratislava, 2015)
Príbehy zvieratiek z celého sveta, ktoré pobavia, odkryjú zaujímavosti z ich života a nevtieravo poučia i poradia, ako sa máme správať, aby nás nielen tí najbližší považovali za dobre vychovaných a slušných, ochotných kedykoľvek, komukoľvek a v čomkoľvek pomôcť.
Keywords: Beletria do 10 rokov