Básničky pre domáce paničky - Ábelová, Miroslava (Artforum, 2016)
Jedna z najvýraznejších slovenských poetiek posledných rokov Mirka Ábelová napísala básničky pre domáce paničky, ktoré vychádzajú vo vydavateľstve Arforum. Každá z predošlých zbierok Mirky Ábelovej vyvolala rozruch a kontroverzné reakcie najmä kvôli priamočiarosti, útočnosti a otvorenému narábaniu s intimitou.