Bez najděje - Hoover, Colleen (EUROMEDIA GROUP K.S, 2014)
Když se sedmnáctiletá Sky seznámí s Deanem Holderem ľ možná jediným klukem, jehož provází ještě horší pověst než ji ľ něco se v ní změní. S ním poprvé ucítí něco, co v ní všechny povrchní známosti předtím probudit nedokázaly. Holder ji uchvátí i vyděsí už během prvního setkání, ale hlavně ji dokáže probrat z citové otupělosti, kterou už začala považovat za součást své povahy. A vyvolat v ní vzpomínky na minulost... vzpomínky tak bolestné, že by si přála nechat je dál hluboko pohřbené.