Beznádejná : Chceli by ste vedieť trpkú pravdu, alebo radšej veriť klamstvu? - Hoover, Colleen (Ikar, 2014)
Sky začne chodiť do školy až krátko pred osemnástymi narodeninami, dovtedy ju doma vyučovala adoptívna matka Karen. Nikdy proti tomu neprotestovala ľ ak jej v živote niečo chýbalo, tak len televízia a internet. Chce však študovať na vysokej škole, je teda načase prísť medzi vrstovníkov.