Bežať ako dáma - Heminsleyová, Alexandra (Ikar, 2014)
Mladá novinárka Alexandra Heminsley vždy očakávala od cvičenia zázraky: zadok atléta, pás supermodelky a rýchlosť gazely. Znechutená fitnescentrami a jogou sa jedného dňa rozhodla behať. Jej prvý pokus dopadol katastrofálne. O šesť rokov neskôr sa hrdila medailami z piatich maratónov na dvoch kontinentoch.