Bojisko v mysli Získať víťazstvo v boji o svoju myseľ - Meyer, Joyce (Syloam, 2006)
Nahlásiť chybu
O knihe
Ak si jeden z milióna tých, ktorí trpia úzkosťou, pochybnosťou, zmätkom, depresiou, hnevom alebo odsudzovaním, potom prežívaš útok na tvoju myseľ. Víťazstvom nad negatívnymi myšlienkami, ktoré bojujú v tvojej mysli získavaš slobodu a pokoj. Nauč sa, akým spôsobom môžeš rozpoznať škodlivé myšlienkové vzory a zastav ich vplyv na tvoj život.
V tejto výbornej knihe, autorka mnohých bestselerov a známy hosť konferencií, Joyce Meyerová, vás prevedie svojím svetom úprimnej osobnej skúsenosti, zdieľa sa so svojimi skúškami, prehrami a víťazstvami vo svojom vlastnom manželstve, rodine a službe - a odhaľuje nám, aké myšlienky ju trápili na tejto ceste k víťazstvu. Spoznáte, akým spôsobom Joyce zvíťazila v boji vo svojej mysli a akým spôsobom môžete zvíťaziť aj vy.
Keywords: Motivačná literatúra; Psychoogia