Cesta na Olymp - Čáslavská-Odložilová, Věra (Máj, 1972)
Jedna z nejúspěšnějších sportovkyň ČSSR, nositelka 140 medailí, několikanásobná mistryně Evropy, mistryně světa a olympijská vítězka podává ve své knize upřímné svědectví o nesnadné cestě k světovému prvenství ...