Cesta na Olymp - Čáslavská-Odložilová, Věra; Ducháček, Ladislav (Mladá fronta Praha, 1972)
Jedna z nejúspěšnějších sportovkyň ČSSR, nositelka 140 medailí, několikanásobná mistryně Evropy, mistryně světa a olympijská vítězka podává ve své knize upřímné svědectví o nesnadné cestě k světovému prvenství ...
Keywords: životopis; Biografie a memoáre