Cigary idú do neba - Filan, Boris (SLOVART Bratislava, 2022)
Kedysi dávno už vyšlo moje rozprávanie o našej hašišovej ceste do Amsterdamu za Vincentom van Goghom. A smutnosmiešny príbeh o tom, ako sme s manželkami splavovali deltu Dunaja, s názvom Dole vodou. V tých cestopisoch je veľa vecí, ktoré by som nedokázal nahradiť. Tak som ich len osviežil a pokúsil sa napísať úvod. Ten mi pod rukami nečakane narástol, a tak som ešte pridal úvod k úvodu.
Keywords: Cestopisy