Cirkus ide! - Šulc, Petr (Obrázkové čítanie, 2020)
Pre zvedavých predškolákov a žiakov 1. triedy ponúkame obrázkové čítanie o cirkuse Pimprľákov, ktorý prišiel do mestečka, a deti sa už nemôžu dočkať, kedy ho navštívia. Čo sa však stane, keď klauna Mikuláša rozbolí zub? A ako dopadne prvé vystúpenie, v ktorom bude slonica Anička jazdiť na kolobežke a lev Alojz vydesí celú manéž?