Červená ryba - Pillai, Takari Š (SPKK, 1975)
Príbeh dvoch zaľúbencov -rybárskeho dievčaťa a mladého moslima. Je to história veľkej a čistej lásky, ktorá sa rozbíja o nepreklenuteľnú hradbu rodových tradícií, je protestom proti kastovným zákonom a zvykom, zväzujúcim srdcia ľudí